Grennessmindes køkken

Den smilende og innovative kok Kaspar Raff står i spidsen for et dygtigt hold af medarbejdere og elever, der laver Afood-skolemaden i Grennessmindes køkken i Hedehusene


Natasja Tingstedt fra Grennessminde ernæringsberegner skolemaden. Hun sikrer, at en portion afood har lige præcist det brændstof, der skal til for at sikre, at en skoleelev kan arbejde koncentreret og lege frit uden en rumlende mave.

På Grennessminde har vi en drøm. Vi tror på et samfund hvor alle kan bidrage og alle skal være med. Vi sætter håndens arbejde højt og vi brænder for faglig stolthed. Derfor er vores håndværkere blandt Danmarks dygtigste.

Vi er et arbejds- bo- og uddannelsessted for unge med særlige behov. Det Økologiske Gartneri, Smedefabrikken, Grøn service, Væksthuset, Bageriet og vores Køkken er blot nogle af de steder, hvor vi arbejder med vores særlige unge og ansætter folk på kanten af arbejdsmarkedet – også borgere fra Albertslund.

Udover skolemad laver køkkenet også frokost til private virksomheder, mad til events og andre arrangementer.

Det er en sanselig oplevelse at besøge vores køkken – du kan se, dufte, smage og høre hvordan, hverdagsmad bliver til verdensmad. Vi stiller høje krav til vores råvarer. De skal allerhelst være økologiske, gerne lokale og af høj kvalitet.

Hvis man siger waw når man ser, lugter og smager vores mad, så ved vi at vi er lykkedes.